محل تبلیغات شما

بنام حضرت دوست که هرچه دارم از اوست

هدفه من پیدا کردن حق بود که آیا در جریان این فیلترینگ ملت مقصرند یا دولت. که الان متوجه شدم ملت مقصرند و حق با دولت است که هرجوری میخوان به سرمون بیارند. بعضی از افرادسودجو که در بین مردم کم نیستند از دنیای مجازی به ضررکشورمان و سود دشمنانمان فعالیت میکنند. که عوارضش را بعدها خواهیم فهمید.

دیروز من در اخبار متوجه بازداشت بازرسی که ایران را بدون اجازه فیلتر کرده بود و عذرخواهی وزیر IT از مردم بخاطر این اشتباه شدم بدین منظور بعد از ارسال نامه ایی برای بیت رهبری روش رفع فیلتر را با ساده ترین راه که به ذهنم آمد جوری که افراد مبتدی هم به راحتی و فقط با چند کلیک بتوانند وارد تلگرام آنهم بدون و هزینه های اضافی شوند را منتشر کردم ولی افسوس اشتباه کردم. چهار روز دیگر پست را حذف میکنم از این 5 روز لذت ببرید.

من چهار روز وقتمو برای ملتم گذاشتم که روش ساده ورود حتی بدونه را برایشان بگذارم. الان کلی نظر رسیده که فهمیدم بعضی از ما هم وطنان اصلا جنبه احترامو نداریم و دولت مقصر نیست. بعضیها چنان از فضای مجازی سو استفاده می کنند که حقشان به حق اعدام است ولی مسئولین دلسوز اینکارو نکردند فقط بخاطر آنها فیلتر شدیم.که حقمان است. و بید به چوبه آنها شما نیز بسوزید. همانطور که به عنوان اولین شخص روش دور زدن فیلتر را بصورت مجانی در اختیار همگان گذاشتم. و روحو جسمو کاره خومد را ول کردم. که اگر شما الان حاله مرا داشتید از لحاظ روحی بیخیال ولی جسمی ببینید دستهایم یخ بسته کامپوزیت دندانهایم خراب شده و بخاطر سه شبانه روز کاره بی وقفه که بعضیها ارزششو نداشتند.

چند روز استفاده کنید بعد ایندفعه روش عکسشو برای دولت منتشر خواهم کرد که هیچ کسی نتواند با هیچ ابزاری در ایران وارد اینترنت شود مگر کسایی که واقعا فرهنگ استفاده درست از دنیای مجازی را دارند.

*** قابل توجه متخصصین و هکرها بی خودی جهت سود جویی از مردم بدبخت دنبال ساخت برنامه یا آپ های ضد فیلترینگ نباشید چون با این روشه من فقط خدا میتواند وارد شود. در ضمن همتونو به چالش  میکشم منه بی سواد که یک چیزهای را تجربی به لطف خدا و زحمات خودم و ریاضت و مجاهدت یاد گرفتم با شما که پرفسور هستید. یک راهنمایی هم ازتون میکنم این برنامه که ده خط بیشتر نیست را با تابع xor خواهم ساخت. اینم آوانس من به شما. پس بجنگید تا بجنگم.

منی که کلی به ملت بدونه هیچ چشم داشتی روش هک فیلتر آنهم بدونه که کاملا خودم عملیش کردم و بصورته رایگان در خدمته همه گذاشتم اکنون پشت دولتم که حق با آنهاست اکنون برنامه ایی میسازم که هیچ راهه نفوذی نداشته باشید و تمام چاله ها را پر خواهم نمود. چون فهمیدم حق با دولت است هرچند من خودم دله خوشی از دولت البته نه بخاطر ت یا چیزهای دیگر فقط بخاطر اینکه از نخبگان حمایت نمی شود دارم  چون من خودم صدها ایده داشتم ولی موفق به ساختشان نشدم چون کسی ازم حمایت نکرد. حتی حرفم به گوشه مسئولین نرسید و چهار ماهه پیش قصد فرار(نه مهاجرت) از ایران به کانادا را داشتم که برایشان یک تلوزیون خانگی بالاتر از 200" با برندی جدید بسازم. ولی دوست داشتم این بنام ایران باشد چون ایده اش از ایران و شهرم است. ولی خواست خدا چیزه دیگری بود و الانم به خواسته خدا من درحال تایپم و سعی دارم با انشای ضعیفم و کیبورده خرابم که بعضی از حروفو یا نمیزنه یا جابجا میزنه و من ویرایش نمیکنم که بدانید این دقیقا حرفه الانم است و. بگذریم. من بدین روش که تنها به ذهنم آمد خواستم حرفم را به گوشه همه برسانم. خدانگهدارتان

فقط شاهد باشید که اینجانب تایماز خوشنام در این لحظه و این ساعت که 98/9/4 ساعت یک است چند ساله دیگر چه خواهم کرد.

به امید پیروزی برای ایران عزیزمان که ما مردم فقط بدیهاشو می بینیم و خوبیهاش هیچی

موفق و پیروز باشید

"زنده باد انسانیت"

چگونه می شود دیوانه شد

نستولوژی معمایی: معمایی ساده و قدیمی با جوابی راحت ولی توضیحی پیچیده

سوال ده میلیون ریالی یا یک میلیون تومانی

فیلتر ,ولی ,دولت ,روش ,چون ,فقط ,بعضی از ,حق با ,فقط بخاطر ,9 4 ,چهار روز

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها